logo omedia

Onze Projecten

Bent u benieuwd naar de skills van Bouwbedrijf Royal Crafts? Op deze pagina treft u onze recent opgeleverde projecten aan! Vragen over een van onze projecten? Neem dan contact met ons op, u ontvangt uiterlijk binnen 24 uur een reactie.

Kunststof kozijnen & Schuifpuien

De verouderde kozijnen van deze opdrachtgever waren nodig aan vervanging toe. Tijdens dit project hebben we onze opdrachtgever voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en een nieuwe kunststof schuifpui!

Verbouwing Pyramide Zeewolde

De Pyramide in Zeewolde legde de hulpvraag om het restaurant te verbouwen bij Royal Crafts neer. Royal Crafts heeft de Pyramide geholpen met de verbouwing van de bar, wanden en vloeren.

Dakkapel met kunststof kozijnen

Deze opdrachtgever had de wens om meer ruimte te creëren in zijn kamer, na een adviesgesprek met Royal Crafts is er een dakkapel met nieuwe, kunststof kozijnen geplaatst!

Nieuwbouw & kozijnen

Tijdens dit project heeft Royal Crafts haar opdrachtgever voorzien van houten kozijnen voor een prachtig groot raam, houten deuren en een aanbouw voor een nieuwe zolder!

Antraciete, kunststof Kozijnen

Onze opdrachtgever heeft bij Royal Crafts de hulpvraag neergelegd om mooie kozijnen te plaatsen, na een adviesgesprek is de keuze gevallen op deze prachtige, antraciete kunststof kozijnen met een grote schuifpui voor veel frisse lucht en licht!

Project starten?

Stap 1. Vraag een offerte aan

Vraag via het offerte formulier op deze pagina een offerte aan en licht uw hulpvraag zo gedetailleerd mogelijk toe.

h

Stap 2. Wij nemen binnen 24 uur contact op

Royal Crafts neemt binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag, de mogelijkheden en haalbaarheid samen met u te bespreken. U spreekt met een vakkundige medewerker voor persoonlijk advies.

Stap 3. Aan de slag!

Aan de slag! Royal Crafts stelt een offerte voor u op. Wanneer ons advies aansluit op uw hulpvraag, dan bespreekt u de offerte persoonlijk met Royal Crafts voor het beste resultaat!

Neem contact op

Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur reactie!