logo omedia

Verbouwen

Uw woning laten verbouwen is niet zomaar iets. De verbouwing moet

in een keer goed zijn zodat u er weer jarenlang tegenaan kunt!

Aanbouw

Als we het hebben over een aanbouw laten plaatsen dan bedoelen we

vaak het toevoegen van een nieuwe ruimte aan een al bestaande ruimte.

Renoveren

Huis renoveren? Dat doet u vooral om het karakter van uw woning te behouden en om uw woongenot te verhogen!

Nieuwbouw

Het is vaak een kwestie van kiezen; ga jij je huidige woning renoveren of ga je een nieuwbouw woning bouwen? Uiteraard bieden beide opties voordelen!

Bouwbedrijf Royal Crafts

Of het nou gaat om het verbouwen, aanbouw, renovatie of nieuwbouw, ons jonge en dynamische team is 24/7 voor u bereikbaar. Zeker op het gebied van kozijnen, bouw- en verbouw mogen wij ons specialist noemen. Noem ons maar gerust deskundig en creatief waarbij onze prijzen steeds opvallend laag zijn. Bij ons is de klant nog echt koning en uiteraard houden we nadrukkelijk rekening met duurzaamheid zoals we ook ecologisch bouwen. We beheersen alle facetten van de bouw en dat tegen een eerlijke prijs. Bovendien staat de klant bij ons nog écht centraal. U weet dus waar u moet zijn als het gaat om aan- of verbouw, renovatie of nieuwbouw, Juist ja, bij ons.

Verbouwen

Verbouwen

Uw woning laten verbouwen is niet zomaar iets. Wij doen wat u vraagt op een uiterst vakkundige werkwijze.

Het laten verbouwen van uw woning begint uiteraard met uw wensen en eisen. U heeft een idee in uw hoofd, aan ons dit op perfecte wijze realiteit te laten worden.

Uiteraard werken we met de beste en meest duurzame materialen. Dat doen we ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen.

Aanbouw

Uw tevredenheid staat voorop en ondanks het perfecte resultaat betaalt u bij ons nooit de hoofdprijs.

Als we het hebben over een aanbouw laten plaatsen dan bedoelen we vaak het toevoegen van een nieuwe ruimte aan een al bestaande ruimte.

Dit kan een aparte ruimte zijn met zelfs een eigen ingang.  Vaak is er bij aanbouw sprake van een directe verbinding met de woning. 

Aanbouw

Persoonlijk & Vakkundig advies

Heeft u behoefte aan persoonlijk en vakkundig advies? Bij bouwbedrijf Royal Crafts vindt u alles op het gebied van aanbouw, (ver)bouw, renovaties, zonweringen, rolluiken, elektra en houten, aluminium en kunststof kozijnen!

Wij bedienen iedere klant, zowel nieuwbouw woningen, villabouw, rijtjeswoningen, appartementen en zelfs grachtenpanden of boerderijen!

Renoveren

Renoveren

Onze vakmensen gelden als specialisten in het renoveren van huizen, en dat volledig naar uw wens.

Huis renoveren? Dat doet u vooral om het karakter van uw woning te behouden en om uw woongenot te verhogen. Bovendien gaat door het renoveren van uw woning de energienota naar beneden.

Vaak wordt bij het renoveren van een woning het huis volledig aangepast aan de eisen van deze tijd.

Nieuwbouw

Het laten bouwen van een nieuwbouw woning is niet niets. Dat vergt een gedegen voorbereiding en een perfecte afstemming.

Het is vaak een kwestie van kiezen; ga jij je huidige woning renoveren of ga je een nieuwbouw woning bouwen? Uiteraard bieden beide opties voordelen.

In beide gevallen vindt u in ons uw ideale partner. Van ontwerp tot de daadwerkelijke realisatie kunnen wij u als geen ander begeleiden en bijstaan.

Nieuwbouw

Recente projecten van Royal Crafts

Benieuwd naar onze recent gerealiseerde

projecten en referenties?